Kom werken bij Sherpaan!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Start bij Sherpaan.

Sherpaan is opgericht in 2008, met als doel om de backoffice van webshops te optimaliseren. Inmiddels is Sherpaan uitgegroeid tot marktleider van Nederland en doet zij niet onder aan andere scale-ups. Samen met +12 knappe koppen maken wij onze ambities waar.

Bij Sherpaan staat de medewerker centraal, in onze zelfsturende teams werken wij op een Agile manier aan onze doelstellingen.

Hier mag je op rekenen

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Jij werkt bij Sherpaan aan projecten die er echt toe doen. Samen met je vaste team draag je daarvoor de verantwoordelijkheid. Belangrijke beslissingen nemen jullie als specialisten zelf.

Je gewaardeerd voelen

Jij doet ertoe bij Sherpaan. Dat merk je niet alleen aan een goed salaris en flexibele werktijden. Je wordt betrokken bij strategische en praktische zaken. Alles is bespreekbaar. Successen vieren we samen.

De beste versie van jezelf zijn

Jij krijgt de ruimte, de tijd en een vrij besteedbaar opleidingsbudget om beter te worden in je vak – zonder terugbetalingsregeling. Je ontwikkelt je langs een duidelijk carrière pad en natuurlijk hoort daar een passende beloning bij.

Een prettige, veilige omgeving

Jij voelt je hier op je gemak. In een prettige sfeer wordt hard gewerkt, maar we nemen ook de tijd om te ontspannen en te chillen. We gaan open en respectvol met elkaar om.

Vacatures

Product Owner / UX designer

Kun je behoeften en uitdagingen van klanten en e-commerce specialisten vastleggen én daarvoor oplossingen bedenken? Heb je de drive en kennis om gebruiksvriendelijke prototypes te maken? Je beheert het product Sherpa. Lees verder voor de functie van product owner / UX designer!

Front-end developer React

Heb jij de drive en de kennis om samen met je toekomstige collega’s een uitgebreid, complex maar gebruiksvriendelijke applicatie te ontwikkelen in React.js en TypeScript? Lees snel verder en wellicht word jij onze nieuwe collega als front-end ontwikkelaar React.

Backend C# .NET-developer

Vind jij het gaaf om je development skills in te zetten om toonaangevende webshops zoals Voetbalshop.nl, Smulderstextiel en Sfeer.nl écht verder te helpen? Wil jij graag doorlopend je kennis uitbreiden met relevante technieken? Lees snel verder en wellicht word jij onze nieuwe collega als software developer!