Support

Heb je een vraag? Laat het ons weten!

Bel support:

+31 (0)318 - 712 089

Mail support:

ln.naaprehs@troppus

Helpcentrum:

support.sherpaan.nl

Hulp op afstand

Mochten we er via de telefoon niet uitkomen, dan kijken we graag met je mee zodat jij snel weer aan de slag kunt. Hiervoor kun je Teamviewer Quicksupport downloaden door op het logo hiernaast te klikken.

Downloads

Sherpa installatie

Dit is het installatie bestand om Sherpa te installeren. Deze bevat alles wat je nodig hebt. Als je de POS afneemt kun je deze ook installeren met dit bestand.
Download

Installatiehandleiding

Deze handleiding zal je helpen bij het installeren en het voor de eerste keer starten van Sherpa. Raadpleeg deze indien je Sherpa installeert op een nieuwe pc.
Download

Sherpa Touch Barcode

Deze barcodes kun je printen en beschikbaar maken aan de paktafel waar je orders verwerkt. De barcode voert dezelfde opdracht uit als CTRL + F11 om te wisselen tussen Touch screen of standaard client van Sherpa.
Download

Picking Check Barcode

Deze barcodes kunt je printen en beschikbaar maken aan de paktafel waar je orders verwerkt. De barcode voert dezelfde opdracht uit als OK / Process knop via de muis. Door het werken met deze barcode kun je direct doorgaan met de volgende order.
Download

API documentatie

Dit document is bestemd voor je programmeur of IT partner en specificeert de methodes om order informatie uit te wisselen tussen je webshop(s) en onze backoffice software op basis van XML koppeling.
Download