Privacy policy

Deze website wordt beheerd door Sherpaan BV. Bij bezoek aan deze website kan Sherpaan gegevens van u verwerken. Bijvoorbeeld via e-mailformulieren die u hebt ingevuld. Sherpaan waarborgt en respecteert uw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden slechts gebruikt voor de doeleinden waarvoor u het informatieverzoek heeft gedaan. Uw persoonsgegevens worden door Sherpaan beschermd en u kunt bepaalde rechten uitoefenen ten aanzien van uw persoonsgegevens. Dit ‘Privacy Statement’ geeft een overzicht van de doeleinden van de gegevensverwerking in het kader van deze website, het gebruik van ‘cookies’ op deze website en hoe u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt
uitoefenen.

Gegevensverwerking.

Met betrekking tot cliënten en bezoekers van deze website verzamelt en verwerkt Sherpaan informatie ten behoeve van een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering. Ook wil zij monitoren of deze website voldoende aansluit op de wensen van haar relaties. In het bijzonder is deze verwerking van persoonsgegevens gericht op het aanbieden van informatie met betrekking tot producten en diensten van Sherpaan en eventuele gerelateerde derden. Uw persoonlijke gegevens worden vanzelfsprekend niet verkocht of ter beschikking
gesteld aan derden.

Welke gegevens verzamelen wij?

Als u onze website bezoekt, vragen wij bij contact verzoek om gegevens zodat wij u vraag kunnen
beantwoorden:

  • Algemene gegevens: Dit zijn de gegevens zoals naam, telefoonnummer en e-mail adres, die
    u invult bij het contactformulier. Deze gegevens gebruiken wij om uw vraag te beantwoorden
    of om contact met u op te nemen op eigen verzoek.
  • Uw e-mailadres: Uw e-mailadres gebruiken wij voor beantwoording van vragen of op uw
    verzoek en na akkoord voor opnamen in ons nieuwsbrief bestand. Indien u onze nieuwsbrief
    niet meer wenst te ontvangen kunt u zich eenvoudig afmelden.
  • Uw telefoonnummer: Dit nummer gebruiken wij om uw vraag te beantwoorden. Wij
    gebruiken uw telefoonnummer niet voor marketingdoeleinden.
  • Verkeersgegevens: Bij elk bezoek aan onze website worden verkeersgegevens opgeslagen.
    Dit zijn bijvoorbeeld het aantal pagina’s dat bezocht zijn of welke artikelen besteld zijn. Deze gegevens zijn niet persoonsgebonden en worden alleen gebruikt om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren.
  • Klantenservice: U kunt met ons bellen, mailen, facebooken en twitteren. Om onze service beter te maken en om te voorkomen dat u meerdere keren hetzelfde verhaal moet vertellen, maken wij aantekeningen die wij bewaren. Telefoongesprekken kunnen worden opgenomen voor trainingsdoeleinden. Dit laten wij u telefonisch weten.
  • Bewaartermijn: Uw gegevens worden bij ons bewaard zolang als nodig om uw vragen af te handelen. Indien u geen account meer bij ons heeft, dan worden uw gegevens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is deze gegevens langer te bewaren (zoals de fiscale bewaarplicht van 7 jaar).

Cookies

Op onze website maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst. De cookies worden gebruikt om internetgedrag (klikgedrag) van bezoekers te analyseren voor het verbeteren van onze dienstverlening en website gebruik. De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.
De volgende cookies worden gebruikt:

  • Google Analytics cookies; deze cookies worden aangeboden door Google en helpen ons om
    een beeld te geven van de manier waarop u onze website gebruikt.

Google Analytics

Sherpaan heeft Google analytics privacy vriendelijk aangepast en bewaring van persoonsgegevens uitgeschakeld.
Websites van derden Dit Privacy Statement is niet van toepassing op websites van derden die via deze website door links
kunnen worden bezocht.

Vragen en verwijdering persoonsgegevens

Voor vragen over dit Privacy Statement en de wijze waarop Sherpaan eventuele door u verstrekte persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen met Sherpaan via info@Sherpaan.nl of door een brief te sturen aan Sherpaan, Einsteinstraat 22 A, 3902 HN VEENENDAAL. Tevens kunt u hier een verzoek indienen voor het verwijderen van uw persoonsgegevens.

Sherpaan waarborgt en respecteert uw privacy, onder andere door
naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens. Onze volledige Privacy verklaring kunt u hier downloaden.