Front-end developer React

Sherpaan helpt al meer dan 15 jaar ambitieuze e-commerce bedrijven naar online succes. We bieden een geavanceerd platform met innovatieve oplossingen voor orderbeheer, voorraadbeheer, kassasystemen en uitstekende klantenservice. Heb jij de drive en de kennis om samen met je toekomstige teamleden uitgebreide, complexe maar gebruiksvriendelijke e-commerce applicaties te ontwikkelen in React Native, React.js en Typescript? Wij zoeken een React developer.

Wat ga je doen?

Jouw focus is het ontwikkelen van React Native, React.js en Typescript applicaties. Deze vormen namelijk de oplossingen voor onze e-commerce klanten. Je werkt in een team met React Native, React.js en C# .NET developers. Jullie werken samen aan softwareoplossingen voor deze klanten. In het gehele proces ben je betrokken bij het uitwerken en implementeren van de oplossing. In het team zijn de software architect, de UX/UI designer en de teamleider de begeleiders, dus je staat er zeker niet alleen voor! Zij begeleiden en sturen bij het uitwerken van de oplossing. Samen helpen jullie de klant met het bereiken van operationele excellentie!

Wie ben jij?

  • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands (B2);
  • Je bent een echte doorzetter en een A-speler;
  • Je bent in staat andere React Native, React.js en Typescript developers in het team te coachen en hun kennis naar een hoger niveau te tillen;
  • Je hebt kennis van e-commerce, waarbij de ervaring met Warehouse Management Systemen (WMS) een flinke pre is;
  • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met React Native, React.js en Typescipt;
  • Je bezit kennis van Redux, Expo, Custom React Hooks, IODC, Material Design 3, Swagger en tools zoals Git en Jira.

Waarom Sherpaan?

Bij Sherpaan werken we samen in een hecht en enthousiast team. We gaan samen voor het allerbeste resultaat. Je staat er nooit alleen voor. Je kunt vertrouwen op het hele Sherpaan team en de kwaliteiten van de andere developers. Sherpaan heeft groei-ambities, waardoor er volop kansen zijn om door te groeien binnen de organisatie!

Uiteraard bieden we alles wat je mag verwachten van een ambitieuze werkgever

Ben jij klaar voor de volgende stap en zie jij het zitten om je aan te sluiten bij het developersteam?
Solliciteer dan nu via het formulier!

Wordt dit jou nieuwe baan?

Mail je CV + motivatie naar leo@sherpaan.nl.
Dan zien we elkaar snel!

Ben jij geen product owner / UX designer, maar een recruiter? Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! Dus bel of mail me maar niet! Een andere keer misschien…