Front-end developer React

React Developer

Heb jij de drive en de kennis om samen met je toekomstige collega’s een uitgebreid, complex maar gebruiksvriendelijke applicatie te ontwikkelen in React.js en TypeScript? Lees snel verder en wellicht word jij onze nieuwe collega als front-end ontwikkelaar React.

Wat ga je doen?

Je bent onderdeel van ons scrumteam en werkt nauw samen aan een prachtig, gloednieuw product. Je bent het hele proces actief betrokken bij het uitwerken en implementeren van applicaties in React.js en Typescript die gebruik maken van de API’s die ontwikkeld zijn door collega’s uit het team. En de input wordt uiteraard geleverd door de Product Owner, grafisch designer en andere collega’s. Je staat er niet alleen voor!

Je hebt één doel voor ogen: simpele oplossingen zoeken voor onze (huidige en toekomstige) klanten met complexe problemen. Samen met je collega’s ga jij dat waarmaken!

Wie ben jij?

We zoeken A-spelers! Dus je geeft niet op en gaat door tot het lukt. Je hebt veel interesse in e-commerce. Ervaring is een flinke pre, dus afgelopen jaren heb jij al wat stappen gezet.

Deze termen ben je mee bekend: React.js + TypeScript, REST Api’s, microservices, Json en tools zoals Git, en Atlassian Jira; logisch toch?

Waarom Sherpaan?

We werken samen in een hecht en super enthousiast team en gaan voor het allerbeste resultaat. Je staat er dan ook nooit alleen voor en kunt vertrouwen op de kwaliteiten van je developer-collega’s en de rest van team Sherpaan. Ook is er veel ruimte voor ontwikkeling zodat jij en wij het beste uit jou kunnen halen!

Uiteraard bieden we alles wat je mag verwachten van een ambitieuze werkgever

Wordt dit jou nieuwe baan?

Mail je CV + motivatie naar maarten@sherpaan.nl. Of vul het formulier hieronder in. Dan zien we elkaar snel!

Ben jij geen product owner / UX designer, maar een recruiter? Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! Dus bel of mail me maar niet! Een andere keer misschien…