Koppelingen & Platformen

Met meer dan 30 koppelingen is er altijd eenplatform dat past bij jouw wensen.

E-commerce koppelingen

Met onze CMS-koppelingen centraliseer je jouw beheerprocessen en voer je met slechts enkele klikken belangrijke acties uit. Of het nu gaat om het publiceren van nieuwe inhoud, het bijwerken van jouw website of het beheren van gebruikers, Sherpaan maakt het mogelijk om kostbare tijd en middelen te besparen, zodat je direct kunt beginnen met efficiënter werken. Laat Sherpaan jouw CMS-ervaring optimaliseren en jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Logistieke koppelingen

Sherpa heeft een naadloze integratie met talloze vervoerders waardoor je tot 10x sneller labels kunt printen! Wij koppeling rechtstreeks op de API van een groot aantal vervoerders, maar ook all-in-one oplossingen zoals Myparcel en Sendcloud zijn volledig te integreren. Binnen Sherpa werk je altijd vanuit één omgeving met dezelfde workflow en zijn er oneindig veel mogelijkheden. Als je dus later besluit om een andere vervoerder te koppelen dan hoef je je verzendproces niet aan te passen en zal niemand wat van de wijzigingen merken.

Market places

Met onze marketplacekoppelingen centraliseer je jouw verkoopbeheer, automatiseer je productlijsten en houd je voorraadniveaus bij met slechts een paar klikken. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd, maar maximaliseert ook jouw verkooppotentieel op marketplaces zoals Bol.com. Sherpaan stelt je in staat om efficiënter te werken en jouw e-commerceactiviteiten te optimaliseren, zodat je je kunt concentreren op het laten groeien van jouw online bedrijf. Ontdek vandaag nog hoe Sherpaan’s marketplacekoppelingen jou kunnen helpen jouw e-commerce naar een hoger niveau te tillen.

Financiële koppelingen

Met onze financiële koppelingen centraliseer je jouw financiële beheer, automatiseer je transacties en genereer je rapporten met slechts een paar klikken. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd, maar optimaliseert ook de nauwkeurigheid van jouw financiële gegevens. Sherpaan stelt je in staat om efficiënter te werken en je financiële processen te verbeteren, waardoor je kunt focussen op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf. Maak vandaag nog gebruik van Sherpaan’s financiële koppelingen en ontdek hoe je jouw financiële beheer naar een hoger niveau kunt tillen.

Klantenservice Koppelingen

Met onze klantenservicekoppelingen centraliseer je jouw klantinteracties, automatiseer je ticketbeheer en volg je de klanttevredenheid met slechts een paar klikken. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd, maar verbetert ook de efficiëntie en effectiviteit van jouw klantenservice. Sherpaan stelt je in staat om beter en sneller te reageren op de behoeften van jouw klanten, zodat je de klanttevredenheid kunt verhogen en jouw bedrijf kunt laten groeien. Ontdek vandaag nog hoe Sherpaan’s klantenservicekoppelingen jou kunnen helpen jouw klantenservice naar een hoger niveau te tillen.

Overig