Prijzen

Sherpa is een SAAS (Software As A Service) pakket en wordt volledig in eigen beheer in Nederland ontwikkeld. Sherpa wordt gehost in de cloud en via een client applicatie op een pc maak je verbinding met ons systeem. Elke klant van Sherpa krijgt lifetime updates en profiteert van de doorontwikkeling van ons systeem. Uiteraard zonder extra kosten.

Je betaald een vaste prijs per maand per licentie. Dit bedrag wordt lager naarmate je licenties toenemen, conform ons staffelmodel. Wil je extra features gebruiken zoals onze kassa, of andere specifieke oplossingen? Dan kijken we samen naar de beste mogelijkheden. Het gebruik van de Sherpa Mobile App behoort tot de standaard functionaliteit en is inbegrepen.

Passend aanbod

Elke klant is uniek, daarom maken we altijd een aanbod die naadloos aansluit op de klantwens. Sherpa is modulair opgebouwd en houdt in dat we bepaalde features aan of uit kunnen zetten afhankelijk van je uitdaging. Een aanbod kunnen we dan ook pas maken als we je écht goed leren kennen.

Aantal ingelogde gebruikers

Sherpa werkt met een licentiemodel. Je betaalt bij Sherpa een vast bedrag per maand per ingelogde gebruiker. Wil jij dus met 10 mensen tegelijk werken in Sherpa, dan betaal je voor 10 gebruikers. Binnen Sherpa ben je wel vrij om zo veel gebruikers aan te maken als jij zelf wilt. Dus als je veel oproepkrachten in je magazijn hebt, dan kun je deze allemaal invoeren. Uiteindelijk staat het aantal tegelijk ingelogde gebruikers aan de basis van de prijsopbouw.

Extra modules

De standaard functionaliteit van Sherpa is dermate uitgebreid dat je in de basis je volledige backoffice kunt stroomlijnen. Dit begint bij het orderproces (directe koppeling met je webshop) tot en met het verzenden van de pakketten.

Wil je van extra functies gebruik maken zoals een bol.com koppeling, het inlezen van leveranciersfeeds of bijvoorbeeld de ontwikkeling van een stuk maatwerk? Dan maken we een specifiek aanbod voor je, geheel aansluitend op je wensen.

Start met Sherpa

Direct van start met alle belangrijke features
  • Orderverwerking
  • Inkopen
  • Voorraadbeheer
  • Picken, packen en verzenden
  • Sherpa Mobile
  • 40+ rapportages
  • Klantenservice
  • Facturatie

Praat met ons.

Benieuwd naar onze aanpak en hoe wij jouw backoffice processen kunnen optimaliseren?

Kom met ons praten.

Neem contact opOver ons