Tarieven

Tarieven

De software van Sherpaan is een SAAS (Software As A Service) pakket en wordt volledig in eigen beheer in Nederland ontwikkeld. De software wordt gehost in de cloud en via een client applicatie op een pc maak je verbinding met ons systeem. Elke klant van Sherpaan krijgt lifetime updates en profiteert van de doorontwikkeling van ons systeem. Uiteraard zonder extra kosten.

Wij hanteren een basistarief inclusief 2 gebruikers. Enkele modules, de koppeling met je CMS en met je vervoerder(s) zijn exclusief. Evenals het aantal extra licenties.

Passend aanbod

Elke klant is uniek, daarom maken we altijd een aanbod die naadloos aansluit op de fase waarin jouw organisatie zich bevindt. Sherpa is modulair opgebouwd en dat houdt in dat we bepaalde features aan of uit kunnen zetten afhankelijk van je uitdaging. Een aanbod kunnen we dan ook pas maken als we je écht goed leren kennen.

Aantal ingelogde gebruikers

Sherpa werkt met een licentiemodel. Je betaalt bij Sherpa een vast bedrag per maand per ingelogde gebruiker. Wil jij dus met 10 mensen tegelijk werken in Sherpa, dan betaal je voor 10 gebruikers. Binnen Sherpa ben je wel vrij om zo veel gebruikers aan te maken als jij zelf wilt. Dus als je veel oproepkrachten in je magazijn hebt, dan kun je deze allemaal invoeren. Uiteindelijk staat het aantal tegelijk ingelogde gebruikers aan de basis van de prijsopbouw.

Wij berekenen niet op basis van het aantal orders, zo kun je onbezorgd groeien als webshop, wij groeien met je mee!

Hieronder vind je ons start tarief. Dit tarief is inclusief 2 gebruikers.

Starttarief

€350,- / maand

Wil je een compleet beeld van je investering? Mail ons en ontvang een op maat gemaakt voorstel!