Backend C# .NET-developer

Backend developer

Vind jij het gaaf om je development skills in te zetten om toonaangevende webshops zoals Voetbalshop.nl, Smulderstextiel en Sfeer.nl écht verder te helpen? Wil jij graag doorlopend je kennis uitbreiden met relevante technieken? Lees snel verder en wellicht word jij onze nieuwe collega als software developer!

Wat ga je doen?

Je werk bestaat uit ontwerpen, programmeren en implementeren van back-end toepassingen. Natuurlijk ben je ook altijd op zoek naar verbeteringen en deze test je uitvoerig. Je koppelt systemen zoals Magento en WooCommerce en je ondersteunt bij de livegang van nieuwe functionaliteiten.

Je bewaakt de kwaliteit van geprogrammeerde codes met code reviews en unittests. Je begrijpt de wensen van de product owner en vertaalt deze naar een technisch ontwerp.

Je ontwikkelt samen met je collega’s ons nieuwe platform voor populaire e-commerce bedrijven. Als team ga je samen voor het beste resultaat voor deze complexe, maar veilige oplossing met een top prestatievermogen.

Wie ben jij?

We zoeken A-spelers! Dus je geeft niet op en gaat door tot het lukt. Je bent een .NET nerd en hebt daarnaast ook nog eens veel interesse in e-commerce. Ervaring is een flinke pre en de afgelopen jaren heb jij al wat stappen gezet.

Deze termen ben je mee bekend: .NET ontwikkelen voor een online omgeving, REST Api’s, microservices, JSON en tools zoals Git, Atlassian Jira, Azure DevOps en MSSQL; logisch toch?

De omgeving van Microsoft Azure is al (bijna) bekend terrein voor jou. Heb je kennis van .NET Core? Dat is een PLUS!

Waarom Sherpaan?

We werken samen in een hecht en super enthousiast team en gaan voor het allerbeste resultaat. Je staat er dan ook nooit alleen voor en kunt vertrouwen op de kwaliteiten van je developer-collega’s en de rest van team Sherpaan. Ook is er veel ruimte voor ontwikkeling zodat jij en wij het beste uit jou kunnen halen!

Uiteraard bieden we alles wat je mag verwachten van een ambitieuze werkgever

Wordt dit jou nieuwe baan?

Mail je CV + motivatie naar maarten@sherpaan.nl. Of vul het formulier hieronder in. Dan zien we elkaar snel!

Ben jij geen product owner / UX designer, maar een recruiter? Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! Dus bel of mail me maar niet! Een andere keer misschien…