Vol enthousiasme kondigen wij onze nieuwste integratie aan. Via de koppeling tussen Sherpaan en Returnless kunnen klanten zelfstandig retouren aanmelden in Returnless. Returnless laadt de bestelling in real-time vanuit Sherpaan, zodat klanten eenvoudig kunnen aanvinken welke producten retour gaan en waarom. Ze kunnen hierbij ook kiezen met welke vervoerder ze willen retourneren. Met één scan heb je al deze informatie bij de hand in je eigen retourportaal.

Retour ontvangen, voorraad bijwerken en klaar voor nieuwe verkoop!
Retourpakketten die in het magazijn aankomen, kunnen met de barcode op het verzendlabel worden gescand. De retourinformatie verschijnt direct in Sherpaan. Daarnaast ontvangen klanten automatisch een notificatie dat het retourpakket is aangekomen. Na controle van de artikelen, wordt de voorraad automatisch bijgewerkt voor artikelen die nog verkocht kunnen worden.

Alles in sync.
Sherpaan en Returnless voeden elkaar met informatie. Pas je bijvoorbeeld een retourstatus aan in Sherpaan, dan wijzigt dit ook in Returnless, en andersom! Handig, vooral wanneer een pakket door het magazijn ontvangen is en wordt goedgekeurd voor terugbetaling binnen het Returnless account. 

Sherpa optimaliseert het gehele proces, van ordermanagement tot voorraadbeheer en retourverwerking. Dankzij onze samenwerking met Returnless bieden we onze klanten nu ook een uitstekende oplossing voor het efficiënt verwerken van retouren.

Returnless