Over ons

Sherpaan levert backoffice ERP software die speciaal is ontwikkeld voor webshops. Sherpaan werd opgericht in 2008 en is ontstaan vanuit de praktijk. De software wordt volledig in eigen beheer ontwikkeld en Sherpaan loopt hiermee voorop. Om koploper te blijven groeit de software mee met haar klanten.

Passie
Sherpa Backoffice Software zorgt nu dagelijks voor razendsnelle automatische verwerking van duizenden orders bij ruim tweehonderd webshops. Een team van acht specialisten is zeer flexibel en denkt mee met haar klanten. Sherpaan heeft een open cultuur met professionals die zich vol passie inzetten om een zo optimaal resultaat voor klanten te behalen.

In de praktijk
Ons bedrijf is centraal gelegen in Nederland langs de A12 in Veenendaal, Utrecht. We zijn gevestigd in een ruim pand samen met andere e-commerce bedrijven, zoals Sneltoner.nl. Op ons kantoor hebben wij een goede voorziening voor demonstraties en kan de software in de praktijk worden getoond.

Sherpaan is officieel Business Partner van Thuiswinkel.org.

 

 

 

 

 

 

Partners

Samen met onze partners maken wij het succes compleet

Privacy

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft Sherpaan kort samengevat haar maatregelen en verantwoording op de volgende pagina: