Over ons

Al 15 jaar helpen wij ambitieuze e-commerce bedrijven met uitdagingen in hun reis naar online succes.

Jouw webshop groeit. Bij deze groei komt de workflow meer onder druk te staan. Dit kan ten koste gaan van levertijden, minder controle op je voorraad, ontevredenheid opleveren en uiteindelijk resulteren in een negatieve ervaring bij je klanten, maar óók bij je medewerkers.

Het optimaliseren en het efficiënt inrichten van je back-office zorgt voor meer inzicht in alle processen, voor meer tijd om je bedrijf te ontwikkelen en biedt een hogere betrouwbaarheid naar je klanten en medewerkers, wat uiteindelijk leidt tot een betere klantervaring.

Onze kracht is dat we webshops helpen te groeien als gevolg van praktische tooling, continue optimalisatie en support.

We’ve got your back!

Neem contact op

Al 15 jaar helpen wij ambitieuze e-commerce bedrijven bij het inrichten en optimaliseren van hun webshop. Wij richten in, supporten en optimaliseren je back-office processen. We helpen scale-ups, we optimaliseren uitdagende webwinkels en we ontwikkelen maatwerk oplossingen voor de gevestigde orde.

Niet zichtbaar aan de voorkant, maar als betrouwbare, solide partner staan wij op de achtergrond voor je klaar en helpen je bij uitdagingen die je tegenkomt in jouw reis naar online succes. Een combinatie van een gids (Sherpa) en een compagnon (Kompaan).

Bekijk onze referenties

Sherpaan groeit met je mee, of je nu een ‘scale-up’, ‘challenger’ of ‘partner’ bent. In elke fase van je groei helpt Sherpaan je om processen te optimaliseren. Wij nemen werk uit handen door processen beter in te richten en te optimaliseren.

Hierdoor kun jij je als ondernemer focussen op wat écht belangrijk is. Het werken aan de groei van je onderneming.

We’ve got your back.

Bekijk onze oplossingen

Tijd besparen door effïciënt werken. Daar houden we van. Als je personeel meer tijd over houdt door processen te vereenvoudigen en te optimaliseren, houden ze tijd over voor belangrijkere dingen. En dát levert je geld op want je doet meer, met hetzelfde personeel.

Met de software van Sherpaan ga je direct sneller, simpeler en overzichtelijker werken. Dat bespaart je direct tijd én geld. Elke dag weer opnieuw.

Meer over efficiënt werken

Je magazijn is misschien wel de spil van je bedrijf. Met continue ‘druk op de ketel’, een tijdsdruk én een toenemend orderaantal is een fout snel gemaakt.

Met Sherpaan ga jij veel sneller orders verwerken en wordt het aantal pickfouten drastisch gereduceerd. We helpen je met locaties, zones en efficiënte looproutes waardoor je meer orders kunt picken in dezelfde tijd. Je magazijn is geordend, de voorraad klopt en er heerst rust en structuur in je magazijn.

Met één klik sturen we de factuur, printen we het verzendlabel én versturen we de Track & Trace code. Foutloos, supersnel en betrouwbaar.

Meer over orderbeheer

Dankzij de ‘open’ structuur van Sherpaan kunnen we allerlei koppelingen leggen. Dit doen we met vervoerders voor het razendsnel verwerken van een verzendlabel, maar kunnen we ook met leveranciers koppelen om voorraad uit te lezen.

Op deze manier maken we een zo specifiek mogelijk pakket op maat voor je, zodat je razendsnel kunt werken, inzicht hebt in je processen en data en vooral meer kunt doen in minder tijd.

Onze oplossingen

Vragen?

Benieuwd naar onze aanpak en hoe wij jouw backoffice processen kunnen optimaliseren? Heb je vragen? Of wil je graag een demo?