In slechts twee weken heeft Anil al meer geleerd dan in drie jaar school, vertelt hij glimlachend. Zijn favoriete framework? React Native. Hij vindt het geweldig om mee te werken, en dat merk je aan zijn passie en enthousiasme.

Voor zijn tijd bij ons werkte Anil als front-end developer met een ander framework. “Wat ik hier gebruik is veel makkelijker te leren en te implementeren” zegt Anil.

“Ik ben niet alleen goed ontvangen, maar voel me ook helemaal op mijn plek.” Hij waardeert de leerkansen, en de aandacht voor elkaar in ons team. Met Rogier als directe collega in het front-end team kan Anil in een hogere versnelling bouwen aan zijn skills. “Ik krijg vanaf de eerste week al de ruimte om een bijdrage te leveren.” En daar zijn we heel blij mee!

Anil komt uit Nijkerk en heeft software development in Harderwijk gestudeerd. Maar wat hij het allerleukst vindt, is specifiek front-end development. Het is niet alleen zijn sterkste punt, maar ook zijn passie.

Welkom aan boord, Anil! We zijn blij dat je voor ons hebt gekozen en kijken uit naar de geweldige dingen die je bij ons zult bereiken. 💪🚀

Wil jij ook ons team versterken? Bekijk hier onze vacatures