Business Partner
Thuiswinkel.org

Als trotse Business Partner van Thuiswinkel.org sinds 2011 willen we graag onze betrokkenheid bij dit toonaangevende platform delen en uitleggen waarom het Thuiswinkel certificaat voor ons van waarde is.

Thuiswinkel.org is dé belangenvereniging voor webwinkels in Nederland. Sinds de oprichting in 2000 heeft deze organisatie zich ingezet om het vertrouwen van consumenten in online winkelen te vergroten. Met meer dan 2.200 leden, variërend van kleine webshops tot grote e-commerce giganten, is Thuiswinkel.org dé stem van de e-commercebranche in Nederland.


De meerwaarde van het Thuiswinkel certificaat

Een van de meest tastbare voordelen van onze samenwerking met Thuiswinkel.org is het verkrijgen en behouden van het Thuiswinkel certificaat. Dit certificaat staat symbool voor betrouwbaarheid, service en kwaliteit. Consumenten herkennen het logo en weten dat ze bij een webwinkel met dit certificaat veilig en vertrouwd kunnen winkelen. Voor ons als partner betekent het Thuiswinkel certificaat niet alleen erkenning voor onze inzet, maar ook een onmisbaar instrument om klantvertrouwen te winnen en te behouden.


ShoppingTomorrow: Een blik op de toekomst van retail

Een ander hoogtepunt in de activiteiten van Thuiswinkel.org is het jaarlijkse evenement genaamd ShoppingTomorrow. Dit is niet zomaar een conferentie; het is een dynamisch event waar retailers, experts, en andere stakeholders samenkomen om de toekomst van retail te verkennen en vorm te geven. ShoppingTomorrow biedt een schat aan inzichten, trends en innovaties op het gebied van e-commerce.

Op het evenement worden verschillende expertgroepen gevormd, bestaande uit professionals uit de industrie, die gezamenlijk werken aan het ontwikkelen van praktische oplossingen voor de uitdagingen waarmee de e-commercebranche wordt geconfronteerd. Het is een unieke gelegenheid om kennis te delen, netwerken op te bouwen en de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van e-commerce te ontdekken.

Samen voor vertrouwen

Als partner van Thuiswinkel.org omarmen we niet alleen de normen en waarden van de e-commercebranche, maar dragen we ook actief bij aan de verbetering ervan. Samen met Thuiswinkel.org blijven we streven naar een veilige, betrouwbare en klantgerichte online winkelomgeving. Het Thuiswinkel certificaat en deelname aan evenementen zoals ShoppingTomorrow onderstrepen onze toewijding aan de hoogste standaarden in de wereld van e-commerce.

In een wereld waarin online winkelen steeds prominenter wordt, is het essentieel om het vertrouwen van consumenten te winnen en vast te houden. Als partner van Thuiswinkel.org zijn we er trots op dit vertrouwen te mogen uitdragen en bij te dragen aan een bloeiende e-commerceomgeving voor zowel onze klanten als voor consumenten in het algemeen. Samen bouwen we aan een toekomst waarin online winkelen een synoniem is voor gemak, betrouwbaarheid en innovatie.