‘Webwinkel Vakdagen is de belangrijkste beurs’

Sherpaan is elk jaar aanwezig op de Webwinkel Vakdagen. Dit jaar alweer de twaalfde editie. ‘Het is mijn zesde keer. Ik blijf het de belangrijkste beurs van het jaar vinden”, vertelt Erik Sloof van Sherpaan. Het e-commerce event wordt gehouden op 24 en 25 januari in de Jaarbeurs Utrecht.

Op het evenement zijn veel bekende partijen aanwezig. ‘Voor ons is belangrijk dat we in twee dagen tijd veel partners, huidige klanten en nieuwe mensen spreken. Het is een goede mix.’ Erik Sloof ziet dat elk jaar het aantal sprekerssessies groeit. ‘Dat maakt de beurs ook steeds interessanter om te bezoeken.’ Dit jaar worden in hal 7 en 8 van de Jaarbeurs meer dan 200 sprekers verwacht, 10 keynote sprekers en 265 exposanten.

Sherpaan, ontwikkelaar van backoffice software voor webshops, is dit keer te vinden op stand 101. ‘We grijpen terug naar het geven van live demonstraties, zoals we dat een aantal jaren geleden ook deden. Dit is vooral op veler verzoek’, aldus Erik Sloof.

De bezoekers kunnen zelf zien hoe het automatisch verwerken van een order met backoffice software Sherpa van Sherpaan gaat. ‘De bezoekers kunnen het bestelproces van A tot Z volgen en krijgen het pakketje dan daadwerkelijk de volgende dag thuisbezorgd.’ Nieuw is dat dit keer dat een Magento 2 webwinkel is gekoppeld aan de software. Ook kan de bezoeker zien hoe het orderpicken niet meer hoeft via een duur mobile device, maar gewoon kan via de nieuwe app van Sherpa op de smartphone.

Wat niet is veranderd, is de gratis toegang tot de beurs. Via Sherpaan kunnen gratis entreekaarten worden aangevraagd. Meld je nu hier aan!