15 december 2016

Uitbreiding Sherpa met snelle levering van Fadello


Vanaf heden heeft backoffice software aanbieder Sherpaan haar dienstverlening uitgebreid met Fadello.

Door de samenwerking kunnen alle klanten van Sherpaan vanaf nu gebruik maken van diensten als ‘vanavond geleverd’, ‘morgenavond geleverd tot 23.59 uur’ en ‘avondlevering op dag naar keuze’ van Fadello.

Sherpaan biedt software voor een efficiënte order verwerking en functioneert als centrale, geautomatiseerde spil tussen bankrekeningen, payment providers, kassasysteem, magazijnen, leveranciers en vervoerders. Het combineert ERP en klantenservice in één systeem.

Medpets is de eerste klant van Sherpaan die gebruik gaat maken van service van Fadello gecombineerd met haar backoffice software. Dierenliefhebbers kunnen hierdoor geneesmiddelen voor hun huisdieren zo snel mogelijk in huis hebben.

Guus Tempelman, Online marketeer van Medpets legt uit:

Medpets is continu bezig om de service nog verder uit te breiden. De diensten van Fadello sluiten daar goed bij aan. Is het voer plotseling op of heeft u met spoed wondverzorgingsproducten nodig, dan kunt u die dezelfde dag nog laten bezorgen!

Door koppelingen te maken met verschillende software platforms wordt de dienstverlening van Fadello voor iedereen toegankelijk.

Ander Nieuws


Benieuwd naar meer nieuws en werk van Sherpaan?