16 augustus 2017

Baby & Tiener megastore


Voor onze snel groeiende webshop Baby & Tiener Megastore zochten wij in 2010 een alles-in-1 pakket voor de orderafhandeling. Sherpa Backoffice Software van Sherpaan bood hierin de perfecte oplossing. Van het uitdraaien van de pakbonnen tot het automatisch op de hoogte stellen van onze klanten omtrent de levering, alles gaat in een handomdraai. Maar ook wanneer er eventueel artikelen in backorder zijn, worden de klanten automatisch hiervan op de hoogte gesteld. Dit scheelt veel werk en natuurlijk tijd.

Ook onze klantenservice medewerkers kunnen in één oogopslag zien waar een order eventueel op blijft hangen, hetzij een foutieve betaling of niet voorradige artikelen. Zo kunnen zij in een mum van tijd de klant informeren wanneer deze navraag doet. Bovendien maken zij een notitie van het gesprek of de afspraak met de klant in Sherpa, zodat dit voor alle collega’s inzichtelijk is.

Sinds 2010 hebben wij diverse extra verzendmethodes toegevoegd. Ook dit wordt vanuit ons magazijn aangestuurd naar Sherpa, zodat we er zeker van zijn dat onze uiteenlopende producten met de meest geschikte koerier worden verstuurd. Al deze factoren maakt het software pakket Sherpa voor ons onmisbaar!

Lianne Drinkwaard, Baby & Tiener Megastore

Andere Referenties


21 oktober 2019

Datona

21 oktober 2019

Ecotools.nl

17 mei 2019

MyHairShop