We proberen onze software Sherpa zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, maar het blijft een complexe materie. Helemaal wanneer onze klant er maximaal gebruik van wil maken en eigen processen optimaal en efficiënt wil laten verlopen. Bij het gebruik van Sherpa kunnen ze dan soms wel wat hulp gebruiken!

Heb jij in no-time door hoe Sherpa werkt, of weet je de juiste vraag te stellen aan de ontwikkelaars of andere collega’s, om zo de gebruikers snel verder te helpen? En ben jij in staat om dit alles op een professionele, toegankelijke manier vast te leggen, zodat anderen het ook sneller begrijpen? Lees snel verder en wellicht word jij onze nieuwe collega als IT Customer Support medewerker.

Wat ga je doen?

Sherpa heeft briljante functies, maar is soms wel complex in gebruik. Jij gaat onze klanten helpen, zodat ze er snel optimaal gebruik van maken. De vragen en uitdagingen komen per telefoon, per e-mail of per chat binnen en jij wordt hun uiterst vriendelijke contactpersoon. Je weet direct antwoord te geven of snel antwoorden te vinden. En soms pas je de configuratie voor een klant aan en denk je mee in de optimalisatie van zijn processen. Uiteraard word je daar uitgebreid bij geholpen door het complete team van Sherpaan.

Wie ben jij?

We zoeken iemand die klanten belangrijk vindt en de hoogste prioriteit geeft. En ook iemand die in staat is snel software eigen te maken en de werking ervan weet uit te leggen. Contact heb je met klanten per e-mail, per telefoon en per chat. En natuurlijk zie je ze bij beurzen en evenementen. Je spreekt en schrijft netjes en duidelijk, in het Nederlands en soms in het Engels. Ervaring met de configuratie en support van complexe (e-commerce/webshop) software is een flinke pre. Je bent dus de afgelopen jaren al een enthousiaste en succesvolle IT Customer Support medewerker voor software geweest.

Waarom Sherpaan?

We werken samen in een hecht en super enthousiast team en gaan voor het allerbeste resultaat. Je staat er dan ook nooit alleen voor en kunt vertrouwen op de kwaliteiten van je collega’s. Ook is er veel ruimte voor ontwikkeling, zodat jij en wij het beste uit jou kunnen halen!

Uiteraard bieden we alles wat je mag verwachten van een ambitieuze werkgever: 28 vakantiedagen, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en een dienstverband van 40 uur met een goed salaris.

Wordt dit jouw baan?

Solliciteer gemakkelijk via onderstaand formulier óf mail je CV + motivatie naar ln.naaprehs@dlanor. Dan zien we elkaar snel!

Toch nog vragen? Bel, app of mail met Ronald Evers via 06-21561060 of ln.naaprehs@dlanor.

P.s.

Ben jij geen IT Customer Support medewerker, maar een recruiter? Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! Dus bel of mail me maar niet! Een andere keer misschien…