De leukste winkel op het gebied van wonen en woonaccessoires is Sfeer.nl. Een innovatieve, sterke en dynamische webshop in Magento 2 en telt naast de webshop inmiddels al weer drie trendy fysieke winkels met een uitstekende kijk op de woonwensen van vandaag.

Op de webwinkelvakdagen is in 2019 het eerste contact gelegd. Daar werd al snel duidelijk dat de software van Sherpaan kon helpen bij de groeiambities die Sfeer.nl voor ogen had. Dat is meer dan waar gemaakt door het team van Sherpaan.

Bjorn Venema mede eigenaar van Sfeer.nl zegt: De groei van bijna 100% hebben we mede dankzij de goede samenwerking met jullie kunnen realiseren”

Sfeer.nl is dan ook in 2021 genomineerd voor de FD gazellen awards.

Door de inzet van de software van Sherpaan is er veel tijd bespaard op handmatige handelingen. Worden verzendlabels niet meer vooraf op kantoor geprint en is er veel beter inzicht in de voorraad.

Naast een Magento koppeling en integratie met PostNL en DHL maakt Sfeer.nl ook gebruik van EDI koppelingen naar leveranciers. Zo wordt een echte totaal oplossing geboden.