Posters.nl biedt zijn klanten al jaren een zeer ruime keuze aan wanddecoratie. Dit geldt voor zowel Nederlandse, Belgische, Duitse, Oostenrijkse als Engelstalige klanten. Posters.nl wilde voor het najaar van 2013 een volledige vernieuwde webwinkel lanceren. Daarbij stond de klant voorop. Door het bestelproces helder en logisch in te richten, door een uitstekende klantenservice te bieden, door de levering te versnellen doordat er uit voorraad geleverd wordt en door producten tegen scherpe prijzen aan te bieden, kan Posters.nl zijn klanten nog beter van dienst zijn.

Voor de realisatie van de frontoffice werkt men met Magento. Experius heeft de webshop ontwikkeld. Voor de backoffice werd gekozen voor de backoffice software van Sherpaan. Door met Sherpaan te werken, zijn bij Posters veel handmatige handelingen in het orderproces geautomatiseerd. Daarnaast behoort handmatige facturering bij Posters tot het verleden: de facturen worden nu digitaal verstuurd.

“Voor Posters.nl was de realisatie van de webwinkel destijds één grote big bang! Een compleet nieuwe website, een compleet ander back-endsysteem (Sherpaan), een andere vervoerder (PostNL) en een andere payment service provider (Buckaroo). Alles is begin oktober werkend opgeleverd, een topprestatie dus!”, aldus Maurice Booyink, eigenaar/directeur van Posters.nl. De mensen van Posters.nl zijn onder de indruk van de snelheid waarmee een compleet nieuwe website (front-end) en een koppeling met Sherpa (back-end) is gerealiseerd.  Maurice Booyink: “Voor de toekomst kunnen wij nu weer heerlijk doorontwikkelen op basis van het Magento Enterprise platform.”

Maurice Booyink, directeur Posters