Packs koppeling

  • Directe koppeling zonder tussenkomst van derden
  • Verstuur track & trace mails
  • Vanuit Sherpa directe tracking info op te vragen
  • Met 1 klik 1, of multi colli labels genereren

Verstuur vanaf nú je pakketten ook via onze directe koppeling met PACKS. Verwerk je ‘uitzonderlijke’ of kwetsbare pakketten met hetzelfde gemak en snelheid als je reguliere zendingen, rechtstreeks vanuit onze Sherpa software.

De vraag naar specialistisch vervoer zit in de lift. Steeds vaker worden verse bloemen en levensmiddelen, maar ook chemicaliën en geneesmiddelen online besteld en verstuurd. Dit moet gebeuren onder geconditioneerde omstandigheden waarbij de inhoud van de pakketten gewaarborgd blijft.

Packs is één van de meest concurrerende en klantgerichte logistieke dienstverleners met een Benelux dekkend distributienetwerk. Eén logistieke dienstverlener voor uiteenlopende leveringen aan bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland gedurende zes dagen per week, dus óók op zaterdag. Dankzij het specialistische netwerk van transporteurs zijn zij in staat om uitzonderlijke pakketten razendsnel bij de klant aan te leveren. Bovendien biedt Packs de mogelijkheid van een zondagavond sortering waardoor in het weekend bestelde zendingen al op maandag kunnen worden afgeleverd.

Vanuit Sherpa is een directe koppeling ontwikkeld waarmee supersnel en foutloos pakketten worden voorgemeld én labels worden geprint.