Drogist.nl is een online drogist gespecialiseerd in afslanken, gezondheid, parfum, make-up en verzorgingsartikelen. Wat ooit begonnen is met verkopen vanaf de Zeeuwse markten is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende webshop waarbij dagelijks verdere uitbreidingen plaats vinden.

De eerste gesprekken met Sherpaan voeren al terug vanaf 2015. De enorme toename van het aantal orders ging onverminderd door wat ertoe heeft geleid dat de gebruikte logistieke systemen niet meer volstonden. In mei 2019 stapt Drogist.nl definitief over op de software van Sherpaan, waarmee een enorme efficiencyslag is gemaakt en plannen voor de komende jaren waar gemaakt kunnen worden. In hetzelfde jaar gaat Drogist.nl ook over naar een nieuw magazijn. Op het gebied van inkoop en orderverwerkingen wordt enorm veel tijd en fouten bespaard.

In Mei 2019 start Drogist.nl met onze nieuwe software, waarmee een enorme efficiencyslag word gemaakt en plannen voor de komende jaren waargemaakt kunnen worden. Ook nog eens vanuit een gloednieuw distributiecentrum.

Het huidige e-commerce landschap is een mooie samenwerking tussen partijen zoals Nedbase (Front-office), Sherpaan (Backoffice), Aspos (retail), Belco (Customer Service), plaza verkopen zoals Bol.com en automatische EDI koppelingen naar leveranciers waarbij de centrale spil in het geheel de software van Sherpaan is.