Patta naar Meet Magento NL 2017

Op woensdag 10 mei 2017 wordt de 9e editie van het event Meet Magento Nederland georganiseerd door Dutchento, de Nederlandse Magento Community. In DeFabrique te Utrecht staan dit jaar zowel nationale als internationale sprekers op het programma. Zij inspireren de bezoekers met de successen, nieuws, trends, tips en tricks rondom business, e-commerce, en Magento. Ook dit jaar zijn er weer mooie namen uit de e-commerce wereld aanwezig om hun succesverhaal en inzichten te delen. Zoals Patta, Heineken en VanMoof.

Voor de e-commerce professionals is #MM17NL de place to be op 10 mei

Dit jaar staat het evenement in het teken van Business, Magento en Tech. Ook is er een gesloten track speciaal voor de webwinkeliers en e-commerce managers die een volgende stap willen nemen online en denken aan Magento. Deze track heet Discover Magento. Tijdens deze dag krijgen zij alle informatie over Magento van Magento inc. worden er inspirerende cases gepresenteerd en is er alle tijd om met de beste Solution Partners van Nederland om de tafel te zitten.

Voor de professionals die al met Magento werken, zoals e-commerce managers, webwinkeliers, marketeers en developers zijn de tracks Advance Your Business en Create Great Tech speciaal ingericht. Beide tracks hebben een dagvullend programma over meerdere zalen met het laatste nieuws, inspirerende cases en keynotes. Zoals case van Patta.

Patta uit Amsterdam uitgegroeid wereldbekende onderneming

Onderdeel van de Advance your Business track is Patta, een wereldbekende sneakerstore uit hartje Amsterdam. In acht jaar tijd uitgegroeid tot een mega populaire onderneming met een hele eigen aanpak. Zo hebben zij afgelopen maand een Pop Up store geopend op de Zeedijk in Amsterdam, waar je alleen exclusieve Nike schoenen kunt kopen. Met rijen sneakerliefhebbers voor de deur tot gevolg. Hun Magento webshop patta.nl heeft een belangrijke rol gespeeld bij de successen van de onderneming. Edson Sabajo, Co-founder and owner sneaker store Patta en Danny Haryono, Fashion Production Manager & Logistics Coordinator van Patta, vertellen hierover tijdens Meet Magento woensdag 10 mei.

Zeer volledig programma voor zowel Business als Tech

Het programma is nog niet helemaal gevuld, nog steeds worden er sprekers en sessies bevestigd. Wel staat deze al bol met bedrijven en sprekers met een zeer interessante case, zoals Magento inc., Heineken, Bol.com, Euroflorist en Cavallaro Napoli.

Ditzelfde geldt voor de Create Great Tech track. Bekende specialisten John Woodall, Juliette Reinders Folmer en Ivan Chepurnyi staan al gepland.

Kortom een ontzettend mooi programma met veel variatie. Mis deze dag niet.

www.meet-magento.nl