Met de Sherpa Photo Plugin voeg je een extra dimensie toe aan je verzending! Laat de klant de inhoud van het pakket al ‘ervaren’ op het moment dat je het inpakt. Maak tijdens het pick & pack proces een foto van het pakket en stuur hem via de mail direct naar je klant. Hiermee verhoog je de klantbeleving en wordt het wachten op de bestelling nóg leuker!

RMA controle

De Photo Plugin is ook in te zetten in je RMA proces. Komt het wel eens voor dat je klanten beschadigde artikelen terug sturen? Of heb je te maken met incomplete retouren? Met de Sherpa Photo Plugin leg je binnenkomende retouren vast op de gevoelige plaat en kun je deze als ‘bewijs’ direct naar je klant mailen. Dit voorkomt extra discussie en schept direct duidelijkheid voor alle partijen.

Beschadigde inkooporders

Natuurlijk kun je ook binnenkomende inkooporders visueel vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan een beschadigde zending of verbroken zegels van palletzendingen. Maak een foto, voeg hem toe aan de betreffende inkooporder en stuur het op als bewijs naar je leverancier of vervoerder. Omdat de foto centraal wordt vastgelegd kunnen alle verantwoordelijke personen binnen je organisatie erbij en kun je deze op elk gewenst moment benaderen.

 

Past Sherpa bij jou? We vertellen je graag meer.

of bel:

0318 - 712089