Picken, packen en verzenden

 • Barcodes scannen voorkomt pickfouten
 • Unieke ‘One Touch’ omgeving: geen onhandige muis en toetsenbord op de paktafel
 • Uitgestelde leveringen worden gereserveerd en gepickt wanneer nodig
 • Handige filters op bijvoorbeeld zones, verzendwijze, land of artikelgroep
 • Loop met gemak 100 single item orders tegelijk

Ga sneller en efficiënter werken met Sherpa

Picken & packen via Sherpa gaat snel en foutloos. Breng structuur aan in je magazijn en bij de inpaktafel. Dankzij ons ‘One-Touch’ systeem heb je geen muis meer nodig en kun je met een touchscreen alle handelingen verrichten: van het printen van pakbonnen tot aan het genereren van verzendlabels.

Koppel barcodes en voorkom pickfouten

Met Sherpa koppel je eenvoudig barcodes (EAN, UPC) aan artikelen en kun je deze scanbaar maken tijdens het picken in het magazijn en tijdens het packen aan de inpaktafel. Hierdoor voorkom je dat er artikelen ingepakt worden welke niet besteld zijn. Sherpa geeft tijdens het proces aan of de juiste code is gescand en geeft hier direct een terugkoppeling van.

Wordt er een verkeerde barcode gescand, dan kan de bestelling niet direct verwerkt worden zonder handmatige controle van je personeel.

Uitgesteld leveren was nog nooit zo makkelijk

Bied jij in je webwinkel ‘uitgesteld leveren’ aan en kan de klant zélf kiezen op welke dag het pakket geleverd moet worden? Dan weet je als geen ander hoe omslachtig en foutgevoelig dit proces kán zijn.

Uitgestelde leveringen zijn voor Sherpa geen probleem. Sherpa reserveert de artikelen tot aan de dag dat de bestelling verzonden dient te worden. Op de dag van verzending wordt de pakbon zichtbaar en kan deze met de dagelijkse orderstroom verwerkt worden. Dit voorkomt dat je een apart gedeelte in je magazijn moet reserveren voor uitgestelde leveringen waar deze pakketten soms 2 weken achtergehouden worden. Je hoeft dus geen stickers of briefjes meer op de pakketten te plakken voorzien van de verzenddatum. Pas wanneer het voor de orderflow relevant is wordt het pakket vrijgegeven en kun je hem picken en packen.

Hierdoor kan je magazijn personeel zich volledig focussen op het snel verwerken van de bestellingen!

Handige filters: sneller orders picken!

Sherpa beschikt over verschillende waarmee je in je magazijn sneller je orders kunt picken & packen. Zo kun je onder andere kiezen uit:

 • Batches picken: meerdere pakbonnen in één picken
 • Pakbonnen met maar 1 artikel: picken van orders welke uit slechts 1 artikel bestaan (bijvoorbeeld actie artikelen)
 • Op basis van verzendwijze: eerst alle briefpost, daarna alle pakketten
 • Orders picken per magazijn: verwerk je orders per zone
 • Per shop: heb je een multistore omgeving? Dan kun je per shopview pakbonnen printen
 • Top items: verkoop je veel dezelfde items zoals hardlopers? Print pakbonnen met de meest voorkomende artikelen