Onze klanten worden groot!

Traditie getrouw hebben we in maart weer de Shopping Awards in twee categorieën.  De Shopping Awards XS (tot 4 miljoen omzet) en de Shopping Awards XL (> 4 miljoen omzet). De publieksprijzen voor webshops worden beoordeeld op basis van reviews door consumenten.

De XS uitreiking wisselt elk jaar van locatie en werd dit jaar gehouden in de Westerunie in Amsterdam. Een sfeervolle locatie waar webwinkeliers en eCommerce Partners in ongedwongen sfeer konden netwerken.

Maar kleintjes worden groot. Dit jaar nog 3 klanten in de XS categorie. En 2 daarvan vielen weer in de prijzen 😊 dat waren Datona en Sneltoner die we konden feliciteren met deze prestatie. Sneltoner wist de award voor de 5e keer achtereenvolgens in de wacht te slepen. Ook Datona deed dat al vaker met diverse shops.

Dennis Weening gooide de vaart er direct goed in. Als eerste mocht Sneltoner meteen de Award in ontvangst nemen in de categorie Computer Hard- & Software.  Een beetje overdonderd met deze snelle start van de middag waren de reacties daarna van de winnaars wisselend van euforisch en luidruchtig tot een ingetogen ontvangst van de Award.

Over 14 dagen vinden de Shopping Awards XS plaats en daar vinden we inmiddels AgradiBody & FitshopMastertoolsMedpets die mee strijden om een award. We zijn trots op onze klanten waarvan er enkele doorgegroeid zijn van de XS naar XL categorie.