Logistieke koppelingen

Door middel van logistieke integraties met de webshop hoef je niet meer naar een separaat systeem van je vervoerder. De backoffice software van Sherpaan kan worden gekoppeld met PostNL, DPD, GLS, DHL, Myparcel, Transmission,  B2cEurope , UPS, Consignor en meer dan honderd vervoerders via Transsmart. Aan verdere integratie-modules wordt gewerkt.

Als de bestelling gereed is voor verzending genereert Sherpa een pakketlabel en zorgt er voor dat uw klant gemaild wordt met de track & trace informatie. Labels worden volgens de specificaties van de logistiek dienstverlener afgedrukt. In de backoffice ziet u direct de verzendinformatie bij de specifieke order.

Verder hebben wij een integratie met DeliveryMatch dit is een unieke koppeling die op basis van product eigenschappen al in de checkout van je webshop zorgt dat je producten met de juiste vervoerder op het juiste tijdstip worden afgeleverd bij de consument. Met deze koppeling kunnen 60 vervoerders wereldwijd gekoppeld worden en genereert DeliveryMatch verzendlabels, CMR’s (vrachtbrief) en commercial invoices.