Sherpa + Shopware = razendsnel bestellen

Of onze Sherpa-software ook samenwerkt met Shopware? Uiteraard! Meer dan 80.000 webshops gebruiken dit platform als basis. Niet alleen in thuisland Duitsland, ook in Nederland en de rest van Europa. Bij Haribo, Gaastra, Stabilo en L’Oreal bijvoorbeeld. Met onze Shopware-extensie verwerk je iedere order razendsnel. Sherpa software is scherpe software

Sherpa is een handige schakel tussen webshops, leveranciers, bankrekeningen, magazijnen en vervoerders. Je bestellingen gaan automatisch de deur uit en je ziet steeds waar je producten zijn. Staan ze klaar in het magazijn? Zijn ze verzonden? Je bent altijd op de hoogte. Ook je voorraad kun je heel nauwkeurig bijhouden.

Sherpa en Shopware koppelen

Een studie hogere wiskunde heb je niet nodig, want je koppelt de software van Sherpa snel aan Shopware. Heb je daar wat hulp bij nodig? Vraag dan om hulp aan je website bouwer of een externe partij met verstand van webshops, Wij werken graag samen met Kiener, de Shopware specialist waar we de Sherpa koppeling mee hebben ontwikkeld. Daarna kun je lekker achterover leunen.Want met een koppeling tussen Sherpa en Shopware runt jouw webshop zichzelf.

Voordelen van Sherpa Software

De meeste webshop-eigenaren of bedrijven kiezen Shopware omdat het zo gebruiksvriendelijk en intuïtief voor gebruikers is. Waarom dan ook nog Sherpa gebruiken? Omdat het bestelproces dan nóg sneller en meer gestroomlijnd verloopt. Je hoeft veel minder werk handmatig te doen. Dat scheelt je dus veel tijd en geld.

En er zijn nog meer voordelen:

 • Bestellingen wijzigen is geen probleem. Ook niet vlak voor verzending.
 • Track & Trace is automatisch geïntegreerd
 • Super gedetailleerd voorraadbeheer
 • Orders splitsen? Sherpa regelt het voor je
 • Alle orderinformatie bewaar je op een plek. Bijvoorbeeld mailwisselingen over de bestellingen
 • Bijna alles gaat automatisch. Hierdoor bespaar je veel (personeels-)kosten
 • Je klantenservice is altijd up-to-date over de verwerking van orders. Dat maakt het makkelijk om klanten te helpen als ze vragen hebben
 • Je krijgt automatisch rapportages waaraan je écht iets hebt: met je beste en slechtst verkopende producten bijvoorbeeld
 • Inkopen wordt dus veel makkelijker omdat je precies weet wat de schappen uitvliegt en wat niet
 • Je ziet wat de marges per order zijn. Direct na een betalingsbevestiging lees je dat terug in je administratie
 • Toch nog vragen? Dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar

Waarom klanten blij worden van Sherpa

Een klant die op een paar prachtige laarzen zit te wachten die maar niet op voorraad zijn? Die bel je dankzij Sherpa meteen op zodra je ziet dat de voorraad is aangevuld. Je meldt haar de bezorgdatum en wenst haar veel plezier met haar aankoop. Of wat denk je van de klant die last minute een bestelling wil wijzigen? Dankzij Sherpa kan dat tot vlak voor de bestelling. Wedden dat deze mensen terugkomen voor een volgende bestelling? Da-haaag, concurrentie!

We vertellen je alles over Sherpa en Shopware

Met Shopware en Sherpa ligt de online wereld aan je voeten. We vertellen je heel graag wat de koppeling voor jouw webshop kan betekenen. Neem contact met ons op en we vertellen je hoe ook jij tijd bespaart met de verwerking van je orders en jouw klanten nog blijer maakt.