Het e-commerce kennisevent Shoppingtoday en Twinkle 100

Het was weer een geslaagde dag met een geweldige opkomst in de Fabrique in Utrecht. Een goed gevuld programma met interessante sprekerssessies maken Shoppingtoday elk jaar weer interessant om te bezoeken. De dag wordt spectaculair geopend door luid trommel geroffel en GFK presenteert ons nog altijd mooie groei cijfers wereldwijd en in nederland op het gebied van Ecommerce.

Inspirerend is ook de presentatie van Hellen van der Plas over Signify (voormalig Philips Lightning) hoe zij geen software as a service bieden maar light as a service.

Verder gaan veel sessies dit jaar over de kansen van marketplaces waarbij het belang van automatisering wordt benadrukt maar als nadeel zou hebben dat je voorraadbeheer op meerdere locaties moet gaan inrichten. Daar weten we met onze software wel raad mee 😉

En natuurlijk is het de dag dat de Twinkle 100 weer wordt gepresenteerd. En feliciteren we onze klanten Fietsenwinkel.nl (27), Body en Fitshop (30), Agradi (106), Flinders (123), Smulderstextiel (129) en Onlinepets (186).