28 november 2016

Bezoek Sherpaan op de Webwinkel Vakdagen en laat jouw webshop groeien


Sherpaan is weer met een grote stand aanwezig op de Webwinkel Vakdagen 2017. Als je meer rendement uit jouw online activiteiten wil halen, dan ben je bij stand 155 aan het juiste adres.

Op deze tweedaagse vakbeurs voor e-commerce presenteert dit bedrijf uit Veenendaal alle functies van backoffice software Sherpa. Deze software zorgt ervoor dat webshops makkelijker en sneller orders verwerken.

De ontwikkelaars van Sherpa zijn aanwezig en helpen graag bij het laten groeien van jouw webwinkel. Ook is een medewerker van de klantenservice van Sneltoner.nl in de stand om over haar ervaring met Sherpa te vertellen.

Sherpaan is opgericht in 2008 en ontstaan vanuit de praktijk, toen ze bij de succesvolle webshop Sneltoner.nl aanliepen tegen een inefficiënte verwerking van de bestellingen. Dit betekende veel handmatige handelingen en daardoor ook fouten. Door de backoffice te automatiseren met Sherpa was dit verleden tijd en won de webwinkel al meerdere keren een Thuiswinkel Award.

En zij waren niet de enige. Ook andere klanten van Sherpaan werden met zo’n award onderscheiden. Gerenommeerde klanten zijn onder andere Fietsenwinkel.nl, Smulders Textiel, Datona en Medpets. Ruim 200 webshops hebben met de backoffice software van Sherpaan de logistiek geautomatiseerd. Zodra een order via de frontoffice binnenkomt, neemt de software van Sherpaan het bestelproces over en zorgt ervoor dat alle transacties moeiteloos en razendsnel worden verwerkt.
Natuurlijk hoopt Sherpaan ook de bestaande klanten op de Webwinkel Vakdagen te treffen en aan de koffiebar in stand 155 bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen van backoffice software Sherpa. Want Sherpa groeit met haar klanten mee!

De Webwinkel Vakdagen zijn op woensdag 18 en donderdag 19 januari 2017 in de Jaarbeurs Utrecht. Na tien succesvolle edities met afgelopen jaar een recordaantal bezoekers van bijna elfduizend, volgt volgend jaar een nieuwe editie boordevol interessante sprekers, relevante thema’s en vele exposanten. Schrijf je HIER nu in via Sherpaan voor gratis entreekaarten voor de Webwinkel Vakdagen 2017

Ander Nieuws


Benieuwd naar meer nieuws en werk van Sherpaan?