9 februari 2017

9e editie event Meet Magento is op 10 mei 2017


Op 10 mei 2017 wordt de 9e editie van Meet Magento Nederland georganiseerd door Dutchento, de Magento Community Nederland. Dit jaar wordt het event gehouden in DeFabrique te Utrecht. Het evenement staat in het teken van Magento, Business en Tech. Magento is het grootste e-commerce platform in de wereld met een zeer actieve community. Diverse sprekers zoals Heineken en Philips, cases van succesvolle en sessies passeren de revue. Het event eindigt met een avondprogramma met diner en uitreiking van de Meet Magento Awards en afterparty met DJ.

Nieuwe locatie voor de 9e editie met ruimte voor 1.000 bezoekers

Hét Magento event van Nederland wordt dit jaar voor de 9e keer georganiseerd. Vorig jaar werd het gehouden in Media Plaza van de Jaarbeurs in Utrecht met ruim 800 bezoekers.. Dit jaar verhuizen zij het event naar DeFabrique in Utrecht. Dit jaar is er ruimte 1.000 bezoekers.

Het event wordt georganiseerd voor (toekomstige) Magento webwinkeliers, beslissers, (Magento) e-commerce managers, (online) marketeers en (Magento) developers.

Thema’s zijn Advance your business, Create great Tech & Discover Magento

Advance your business zal bestaan uit inspirerende keynotes van bijvoorbeeld Heineken en Philips, cases van succesvolle ondernemers in e-commerce en sessies van sprekers over relevante onderwerpen op het gebied Magento, e-commerce, marketing en business.

Voor de (Magento) developers is het ‘Create Great Tech’ thema in het leven geroepen, waarbij een breed scala aan Tech tracks en workshops op het programma staan.

Discover Magento

Webwinkeliers die erover nadenken om over te stappen naar Magento als platform kunnen zich tijdens het event volledig over het platform laten informeren. Persoonlijk met een van de Solution Partners en door sessies bij te wonen over Magento. Gegeven door Magento inc. en Magento specialisten uit het binnen- en buitenland.

Verrassend avondprogramma

Voor de gelukkigen die een kaartje weten te bemachtigen voor het avondprogramma staat heel wat te wachten. Een diner, de Awards, een speciale keynote en natuurlijk een afterparty.

Meet Magento Awards

De Meet Magento Awards worden dit jaar tijdens de party uitgereikt. Voor de derde keer op rij worden vijf awards uitgereikt binnen verschillende categorieën rondom Magento: Community, Enterprise, Innovatie, Community Project & Magento 2.  Inschrijven voor de Magento Awards is geopend.

Meer informatie en tickets

Tickets zijn te verkrijgen op de Meet Magento website: www.meet-magento.nl. Ook voor meer informatie over Meet Magento Nederland wordt verwezen naar de website. Het programma en alle sprekers zullen snel bekend gemaakt worden.